Căruţă spulberată de o maşină. Atât şoferul vinovat, cât şi căruţaşul erau sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 46 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce a pătruns într-o intersecţie dintr-o localitate brăileană fără să acorde prioritate, lovind cu maşina pe care o conducea un atelaj hipo.

Sâmbătă, 14 decembrie, un bărbat de 46 de ani, din Frecăţei, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, ar fi pătruns într-o intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui atelaj hipo, condus de un tânăr de 34 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

”În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a căruţaşului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Au fost testaţi cu aparatul etilotest ambii participanţi la trafic, în cazul şoferului vehiculului rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,94 mg/l, iar al căruţaşului de 0,34 mg/l”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite