Brăila: Un tânăr riscă puşcăria, pentru că a găsit o poşetă cu bani şi carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fănel Nicuşor Ştefan, din comuna Siliştea, a fost sfătuit să predea poşeta poliţiei chiar de către concubina sa, Ana. Un sătean de 23 de ani, din Siliştea, a fost trimis, ieri, în judecată, pentru însuşirea bunului găsit şi furt calificat.Fănel Nicuşor Ştefan se întorcea, în noaptea de 11/12 decembrie 2010, de la discoteca din localitate, împreună cu iubita lui, Ana-Maria.

Era ora 3.00 când tinerii au zărit, la 15 metri distanţă, o poşetă din piele abandonată pe marginea drumului. Mai mult de curiozitate, Fănel a pus mâna pe ea şi a dus-o acasă.
În poşetă, a găsit patru carduri bancare, 300 de lei, două telefoane mobile, un inel de aur, o cameră video Samsung şi două agende. Într-una din agende, culmea, se aflau codurile PIN pentru toate cele patru carduri.
În loc să anunţe poliţia, tânărul a luat banii, a urcat într-un taxi şi a venit la Brăila. De la primul bancomat ieşit în cale, a scos 950 de lei de pe toate cardurile găsite, apoi a purces, tot cu un taxi, înapoi la Siliştea.
A doua zi, Fănel Ştefan s-a lăsat înduplecat de concubina lui, a luat poşeta cu bunurile găsite, a pus de la el 1.000 de lei şi s-a prezentat la postul de poliţie. Îi lipseau doar cardurile, pe care le aruncase.
În loc să fie felicitat, tânărul s-a ales cu dosar penal, pentru două infracţiuni comise „cu ştiinţă sau neştiinţă". Instanţa urmează să delibereze.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite