Brăila: Un copil de cinci ani a căzut în gol de la etajul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel a ajuns de urgenţă la Bagdasar, după ce mama l-a trimis singur la culcare în camera lui. Micuţul a vrut să vadă pe geam copiii de afară şi s-a sprijinit pe plasa care s-a deschis brusc în afară. Acum, mama e internată cu el.

Antonio Silviu Androne, de 5 ani ani, i-a pus pe jar aseară pe locatarii din blocul G2 de pe strada Pietăţii.
Puştiul a căzut pe geamul de la dormitor, de la etajul doi al blocului respectiv. După cum au stabilit poliţiştii veniţi la faţa locului, copilul s-a urcat pe geam pentru a se uita afară. Fără să-şi dea seama, după ce a deschis fereastra de termopan, s-a sprijinit pe plasa împotriva ţânţarilor. Aceasta s-a deschis brusc, iar copilul s-a prăvălit în exterior, căzând pe pământ de la înălţimea de şapte metri.

După cum a declarat mama sa, încă şocată de eveniment, copilul fusese la plimbare şi la joacă, dar în continuare ar fi vrut să se mai joace.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite