Brăila: Şapte bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au furat de la o staţie de irigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani au ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila după ce au fost surprinşi de poliţişti în timp ce furau componente de la o staţie de irigat aflată la marginea oraşului Făurei.

Poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei şi de la Posturile de Poliţie Comunală Surdila Greci, Surdila Găiseanca şi Jirlău i-au identificat pe suspecţi, trei din oraşul Făurei, trei din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea şi încă unul din municipiul Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, şi au stabilit că aceştia s-au deplasat la faţa locului cu două autoutilitare şi cu un aparat de sudură au secţionat un hidrofor de la staţia de irigat.


Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare RA au apreciat prejudiciul la valoarea de 23.000 lei, staţia fiind în conservare.
Faţă de cei şapte s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi Judecătoriei Făurei care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru infracţiunea de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.


Totodată, a fost emis, în lipsă, mandat de arestare preventivă, şi pe numele unui tânăr de 18 ani, din oraşul Făurei, care a participat la comiterea furtului şi, în prezent, se sustrage cercetărilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite