Brăila: Pregătiri intense pentru “Chira Chiralina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Baniciu
Mircea Baniciu

Mircea Baniciu şi Ioan Gyuri Pascu concertează la Festivalul Naţional de Folk "Chira Chiralina", care va începe în curând timp la Brăila.

În perioada 5 - 7 noiembrie 2010, la Casa Tineretului din Brăila, se va desfăşura ediţia a V-a a Festivalului Naţional de Folk Chira Chiralina, fostul festival "Omul cu o chitară".

Timp de trei zile, 22 de concurenţi din întreaga ţară îşi vor demonstra talentul pentru premiile puse la "bătaie" de organizatori. Anul acesta, trofeul şi marele premiu este în valoare de 2.500 lei, premiul I, de 1.000 lei, premiul II, de 750 lei şi premiul III, de 500 lei. Concurenţii se vor prezenta în concurs cu câte două piese live.

Juriul va recompensa cea mai bună creaţie şi virtuozitatea instrumentală cu premii în valoare de câte 400 lei. Toţi concurenţii vor primi diplome de participare.

Zilnic, evoluţia concurenţilor va fi urmată de concerte. În prima zi sunt aşteptaţi pe scenă Ţapinarii şi Ovidiu Mihăilescu, iar a doua zi, Emeric Imre şi Mircea Baniciu. Pe 7 noiembrie, după Gala Laureaţilor, vor concerta Florin Săsărman şi Ioan Gyuri Pascu.

Un regal de folk

Toate spectacolele vor începe la ora 18.00, iar preţul unui bilet va fi de 5 lei de persoană, elevii şi studenţii având reducere de doi lei. Cei interesaţi pot fi cumpăra bilete de la Centrul de Creaţie Brăila, din Piaţa Traian, nr. 2, zilnic între orele 9.00 - 18.30.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite