Brăila: Poliţiştii au picat peste scandalagii în mijlocul încăierării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din comuna Mircea Vodă au dat peste scandalagii în toiul altercaţiei
Poliţiştii din comuna Mircea Vodă au dat peste scandalagii în toiul altercaţiei

Duminică noaptea, ocazia executării serviciului de patrulare pe raza satului Deduleşti, agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Mircea Vodă au picat în mijlocul unui scandal. Ajunşi în apropierea unui cafe-bar, poliţiştii s-au sesizat din oficiu asupra faptului că acolo era un scandal în plină derulare.

Cătălin Ion de 30 de ani şi Cristian Ion de 29 de ani, localnici, i-au luat la bătaie pe Dumitru Bobe de 24 de ani şi Adrian Streche de 21 de ani din acelaşi sat.

EXCLUSIV: Povestea banditului brăilean Terente, tâlharul al cărui cap a costat 200.000 de lei, cât vechiul orologiu din centrul oraşului. VIDEO: Brăila de azi!

"Poliţiştii au stabilit că, pe timpul scandalului, agresorii au spart două sticle şi geamul unei ferestre, determinându-i astfel pe consumatori să părăsească localul. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite