Brăila: Doi mopedişti au fost accidentaţi în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre ei, ajuns în stare gravă la spital, nu purta casă de protecţie şi nu absolvise cursul de legislaţie rutieră.

Tot mai mulţi mopedişti sunt implicaţi în accidente de circulaţie mai mult sau mai puţin grave.

Vinerea trecută, la ora 17.00, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Însurăţei, conducea mopedul pe DE 584, din direcţia Slobozia- Brăila, când a acroşat un motostivuitor condus de un localnic, care pătrunsese pe carosabil cu intenţia de a-l traversa.

În urma accidentului, mopedistul a fost grav rănit, el fiind transportat şi internat în spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu purta cască de protecţie şi nu absolvise cursul de legislaţie. Ei au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 5.40, un brăilean de 59 de ani conducea autoturismul pe B-dul Dorobanţilor. La intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918, a virat spre stânga, fără a acorda prioritate de trecere mopedului condus de un bărbat de 55 de ani, care rula din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a mopedistului, care a fost transportat şi internat la Spitalul Județean de Urgență.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite