Brăila: Concursul de artă plastică "Gheorghe Naum"şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucările sunt expuse la Galeriile de Artă toată săptămâna
Lucările sunt expuse la Galeriile de Artă toată săptămâna

Concursul s-a desfăşurat pe şase secţiuni: grafică, pictură, artă decorativă, fotografie, arhitectură şi design. Au participat elevi de la liceele de artă din 19 judeţe, cei mai mulţi venind din zona Ardealului, care au expus la Galeriile de Artă peste 400 de lucrări.

Liceul de Artă "Hariclea Darclee" Brăila, a organizat cea de-a XVI-a editie a Concursului Internaţional de pictură, grafică, şi artă decorativă "Gheorghe Naum", manifestare prin care este omagiată memoria unuia dintre cei mai talentaţi artisti plastici brăileni, pictorul şi gravorul Gheorghe Naum.

Zece dintre premiaţi sunt brăileni

Marele Premiu a mers la Baia Mare, fiind acordat lui Marian Culică.
Concurenţii brăileni şi-au adjudecat zece premii, jumătate dintre acestea mergând la elevii de la Liceul de Artă "Haricleea Darclee".

Câştigătorii brăileni au fost: Ştefan Capbun, de la Liceul de Artă "Haricleea Darclee", cu premiul întâi la secţiunea foto şi premiul special "Biorom" la aceeaşi secţiune; Andreea Husanu, de la Liceul de Artă "Haricleea Darclee", cu premiul al doilea la secţiunea grafică şi premiul special "Biorom" la aceeaşi secţiune; Daniel Enciu, de la Liceul de Artă "Haricleea Darclee", cu premiul al doilea la secţiunea arhitectură şi premiul special la secţiunea foto; Iulia Ghindă, cu premiul special "Biorom" la secţiunea artă decorativă; Mihai Zahiu, cu premiul al treilea la secţiunea design şi premiul special "Biorom"; Ştefan Dragoş Frăţilă, cu premiul special al Centrului de creaţie la secţiunea design şi Angelica Sârbu, de la Liceul de Artă "Haricleea Darclee", cu menţiune la secţiunea artă decorativă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite