Bărbatul care a jefuit o casă de schimb valutar din Brăila o ameninţase pe casieră cu un pistol de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Gălăţeanul de 34 de ani care a furat aproape 3.000 de euro de la o casă de schimb valutar din Brăila a fost arestat preventiv. Atacatorul a ameninţat-o pe casieră cu un pistol de jucărie, ca să îi dea banii din casa de marcat.

Gălăţeanul de 34 de ani care a jefuit o casă de schimb valutar din Brăila a fost arestat preventiv. În urma verificărilor s-a descoperit că acesta folosise un pistol de jucărie ca să o determine pe casiera societăţii să îi dea banii din casă.

Incidentul a avut loc duminică, 19 decembrie, la ora 13,45. O femeie a sesizat Poliţia municipiului Brăila că pe strada Calea Galaţi din Brăila, în incinta unei societăţi de schimb valutar, ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii.

La faţa locului au ajuns imediat poliţişti ai Biroului Ordine Publică, aceştia imobilizându-l pe agresor. Atacatorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, din judeţul Galaţi.

„În urma controlului corporal, asupra gălăţeanului au fost găsite mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală. Angajata societăţii, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Brăila, a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, preciza la acel moment IPJ Brăila.

După ce a fost percheziţionat, poliţiştii au descoperit că atacatorul se folosise de un pistol de jucărie ca să comită jaful.

”La data de 19.12.2021, în jurul orelor 13,30, inculpatul, având faţa acoperită, a pătruns în incinta unei case de amanet din municipiul Brăila, unde, prin folosirea de ameninţări cu un pistol de jucărie şi prin exercitarea de violenţe fizice, a sustras sumele de 2.825 euro şi 214 lei, provocându-i persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale, inculpatul fiind prins în flagrant de organele de poliţie”, au stabilit anchetatorii.

Pe 20 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a bărbatului de 34 de ani din Galaţi, cererea fiind admisă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Autorul unui jaf bancar celebru în SUA, găsit după 52 de ani

Austriacă din Viena, victima unui jaf de un milion de euro. Hoţii i-au spart locuinţa când ea era plecată din ţară

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite