Ancheta în cazul Pârvu bate pasul pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl tânărului împuşcat de poliţişti, pe 26 septembrie 2009, acuză tergiversarea anchetei. Ionel Pârvu a primit documente oficiale prin care este informat că dosarul fiului ucis se află mereu în alt loc decât acolo unde este căutat de familie.

Tatăl tânărului împuşcat în cap de un poliţist sub acoperire bucureştean, în ziua de 26 septembrie 2009, crede că se încearcă muşamalizarea cazului. Ionel Pârvu ne-a pus la dispoziţie două noi documente în posesia cărora a intrat la interval de câteva zile.

El încearcă să afle motivele ce au dus la confuzie, precum şi împrejurările în care a fost ucis fiul său, Sorin Pârvu, de 30 de ani. Totodată, vrea tragerea la răspundere a celor vinovaţi.

Galaţi sau Bucureşti?!

„De la Galaţi mi s-a comunicat că dosarul este la Bucureşti, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Am formulat, în acest sens, o plângere prin care îmi exprimam nemulţumirea faţă de trenarea anchetei. Pe şase mai, mi s-a comunicat că plângerea a fost trimisă la Galaţi", ne-a declarat Ionel Pârvu.

image

„După numai câteva zile, în data de 12 mai 2010, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi m-a informat că dosarul fiind înaintat la Înalta Curte, şi plângerea a fost înaintată tot acolo, pentru a fi ataşată la lucrare. Nu mai înţeleg nimic. Ei plimbă dosarul aşa, la două-trei zile?", ne-a spus, indignat, Ionel Pârvu.

Temeri şi ameninţări

Pe de altă parte, Ionel Pârvu se teme de faptul că „anumite persoane" vor să-l facă să renunţe cu orice preţ la demersuri.

image

„Am primit ameninţări pe telefon, mi s-au tăiat cauciucurile la maşină, mi- fost spartă oglinda retrovizoare. Zilele acestea, mi-au aruncat un câine mort în curte, noaptea", ne-a spus tatăl lui Sorin. Într-o dimineaţă, Ana Bianca Pârvu, văduva lui Sorin, a avut un şoc."Cineva pusese chiar în faţa porţii două lumânări şi două garoafe, de parcă mai murise cineva în curtea noastră", ne-a declarat tânăra.

Dezinformare şi interese obscure

„Nu ştiu cine şi ce interes ar avea ca eu să nu-mi continui demersurile. Fie sunt instigaţi din alte părţi, fie sunt indivizi care au pus la cale toată dezinformarea care, în final, a dus la moartea fiului meu", a adăugat Ionel Pârvu, tatăl tânărului împuşcat de un ofiţer IGPR, pe Dorobanţi, în ziua de 26 septembrie 2009.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite