Accident în lanţ pe DE 584, în afara oraşului Însurăţei, soldat cu răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe DE 584, în afara oraşului, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Deplasată la faţa locului, echipa operativă a stabilit, în urma cercetărilor, că brăileanul C.C. (22 de ani), în timp ce conducea autoturismul, pe drumul menţionat, pe direcţia Brăila-Slobozia, nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a lovit în partea din spate autoturismul condus de G.C. (30 de ani), din municipiul Bucureşti, care frânase pentru a evita coliziunea cu alte autovehicule din faţa sa.

"În urma impactului, maşina condusă de bucureştean a fost proiectată în afara părţii carosabile într-un alt autoturism condus de G.B. (38 de ani), din Bucureşti. După producerea evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 22 ani şi a trei pasagere, una în maşina condusă de acesta şi celelalte două în autoturismul lovit", ne-a declarat inspector principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt IPJ Brăila.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite