A intrat peste o bătrână în casă ca o violeze, profitând de faptul că iluminatul public fusese întrerupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de violare de domiciliu, distrugere şi tentativă de viol după ce a dat buzna peste o bătrână în casă, încercând să întreţină raporturi sexuale cu aceasta.

Poliţiştii brăileni au identificat şi reţinut un bărbat care a încercat să violeze o bătrână din comuna Viziru.

”Din probatoriul administrat a rezultat că, la data de 08.12.2020, în jurul orelor 22,30, profitând de faptul că iluminatul public era întrerupt în comuna Viziru, inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei persoane, a spart un geam de la locuinţă şi a intrat în casă, încercând să întreţină cu aceasta raporturi sexuale împotriva voinţei sale”, a precizat procurorul de caz.

Pe 10 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Brăila, arestarea preventivă a individului sub acuzaţiile de violare de domiciliu, distrugere şi tentativă de viol.

Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brăila dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Viol între tineri provenind din sistemul de protecţie. „Ceilalţi făceau galerie de pe margine“

A violat o minoră pe care o antrena la tenis. Pedeapsa dură pe care a primit-o antrenorul din Cugir

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite