Ursul urcă pe scena Teatrului „Eminescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi mâine şi duminică la un spectacol de excepţie pus în scenă de actorii Teatrului „Mihai Eminescu“.

Este vorba despre „Ursul“, o interpertare după scriitorul  A.P. Cehov, din care nu lipseşte comicul şi care aduce în faţa publicului o serie de mentalităţi rămase neschimbate de-a lungul timpului.

„Este un spectacol savuros în care ni se povesteşte despre o femeie din lumea bogată a vremurilor trecute şi care, la moartea soţului, face jurăminte cum că îi va rămâne fidelă până la sfârşitul vieţii. Numai că soţul, pe când trăia, pentru a menţine aspectul de prosperitate al familiei, a făcut nişte împrumuturi. După moartea bărbatului, creditorii au început să vină la soţie pentru a-şi recupera banii. Se înfiripă o idilă între soţie şi unul din creditori, acest lucru arătând cam cât de veşnice pot fi aceste jurăminte de fidelitate“, a spus Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu“ din Botoşani.

Actorii Radu Dragoş, Bogdan şi Crenola Muncaciu sunt ei care vor interpreta piesa, iar scenografia poartă semnătura lui Mihai Pastramagiu. Spectacolul va începe la ora 18.00.

Biletele sunt puse în vânzare la agenţia teatrală din incinta Teatrului „Mihai Eminescu“. Un tichet costă 10 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite