Un bărbat de 64 de ani a încercat să-şi violeze nepotul de 8 ani. A fost prins în flagrant delict chiar de tatăl copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 64 de ani din judeţul Botoşani a fost prins în timp ce încerca să-şi violeze nepotul de numai 8 ani. Botoşăneanul a fost reţinut, iar magistraţii au dispus reţinerea sa pentru 30 de zile.

Incident şocant în cel mai nordic oraş al României. Un bărbat de 64 de ani din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, a încercat să-şi violeze nepotul, un copil de 8 ani. A fost prins chiar de tatăl micuţului şi dat pe mâna Poliţiei. Dărăbăneanul a fost reţinut pentru 30 de zile.

Prins în timp ce încerca să violeze un copil de 8 ani

Incidentul a avut loc joi seara în oraşul Darabani. Bărbatul de 64 de ani a rămas singur în casă cu nepotul său de numai 8 ani. Copilul se juca iar unchiul ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu el, spune monitorulbt.ro. Atunci ar fi fost prins chiar de tatăl copilului. 

Atunci dărăbăneanul a fost denunţat la Poliţie. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti iniţial pentru 24 de ore, iar mai apoi magistraţii au hotărât reţinerea lui pentru 30 de zile. Totodată cazul a fost preluat şi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Crimele bizare produse în Argeş, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa

VIDEO De ce bărbatul încă îşi bate femeia? Răspuns: ,,Aşa se spune de când e românul. Femeia cu bătaie se ţine, nu?“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite