Trei tineri din Botoşani au bătut măr un bărbat care s-a încumetat să treacă prin Parcul Mihai Eminescu la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharii minori au dat explicaţii poliţiştilor
Tâlharii minori au dat explicaţii poliţiştilor

Un tânăr de 24 de ani din Botoşani a avut proasta inspiraţie să treacă la miezul nopţii prin Parcul Mihai Eminescu din municipiu care să taie drumul spre casă.

S-a convins însă că a fost o alegere proastă după ce s-a ales cu o bătaie zdravănă din partea a trei indivizi care l-au lăsat lat şi fără telefon. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 18/19.02.2012, în jurul orelor 00:30, iar poliţiştii au depistat în timp record pe cei trei tâlhari.

Adolescenţii B.M.I.  de 17 ani din sat Bătrîneşti, com. Gorbăneşti, M.M. de 17 ani din satul Socrujeni, com. Gorbăneşti și U.V. de 18 ani din com. Gorbăneşti, toţi elevi la unităţi şcolare din municipiul Botoşani, au recunoscut că l-au atacat pe bărbatul de 24 de ani.

FOTO Tragedie la Dorohoi! Doi copii şi bunica lor au murit într-un incendiu

„La data de 23.02.2012, cei trei au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore în Arestul I.P.J Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă" a precizat Daniela Darea, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite