Tragedie pe şosea: doi tineri au murit, şase oameni sunt în stare gravă şi doi copii au rămas orfani. Maşina în care se afla o familie întreagă, spulberată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul unei familii a fost spulberat de un bolid al cărui şofer nu ar fi dat prioritate FOTO botosaninecenzurat
Autoturismul unei familii a fost spulberat de un bolid al cărui şofer nu ar fi dat prioritate FOTO botosaninecenzurat

Un bolid al cărui şofer nu ar fi dat prioritate a spulberat, sâmbătă dimineaţă, maşina unei familii care se ducea la o nuntă. Impactul a fost devastator. Toţi pasagerii celor două maşini au ajuns în stare gravă la spital. Doi tineri, soţi şi soţie, aflaţi în maşina care pleca la nuntă, nu au supravieţuit. În urma lor au rămas doi copii orfani.

Astăzi dimineaţă pe drumul ce leagă Botoşaniul de Vorona, în dreptul localităţii Orăşeni Deal a avut loc un accident rutier groaznic. Un autorurism Audi A 6 condus de Flavian J. de ani, care venea dinspre Cristineşti a izbit în plin un Logan la intersecţia cu drumul Botoşani -Vorona. 

Impactul a fost devastator, cele două maşini au fost proiectate pur şi simplu, una pe contrasens iar cealaltă în şanţul de la marginea drumului. Atât bolidul dar şi Dacia au fost transformate într-un morman de fiare contorsionate.

Bilanţ tragic: doi morţi şi patru răniţi grav

În urma accidentului au ajuns la spital în stare foarte gravă 6 persoane, trei pasageri ai autoturismului Audi, iar ceilalţi trei din Dacie. Pasagerii Daciei se ducea la o nuntă la Vorona, iar fratelele mirelui Ştefan H. împreună cu soţia Mirela H. se aflau şi ei în maşină, precizează stiri.botosani.ro. Au murit la spital. 

Bărbatul avea 26 de ani, iar soţia acestuia 23 de ani. În urma lor au rămas doi copii, de 2 şi 3 ani, acum orfani  Totodată şi şoferul Daciei dar şi toţi ceilalţi răniţi din Audi, inclusiv şoferul se află în stare gravă la spital anunţă şi botoşăneanul.ro. Cel care a intervenit din primele secunde ale accidentului, a fost un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, aflat în timpul liber.

Cursă mortală cu peste 100 de kilometri la oră

Stiri.botosani.ro precizează că şoferul de la volanul bolidului a intrat în intersecţie fără să se asigure. Totodată acesta, spune şi botoşăneanul.ro ar fi avut din spusele martorilor şi o viteză de peste 100 de kilometri la oră când a intrat în intersecţie. 

Totodată la pătrunderea în intersecţie este şi un semn ”Stop”. Totodată şoferul de pe Audi, Flavian J. ar mai fi avut antecendente, precizează tot stiri.botosani.ro. Mai precis conform aceleaşi publicaţii ar mai fi fost amendat pentru conducere cu viteză şi depăşiri neregulamentare.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

  

Sâmbătă cu ghinion. Şoferul unei maşini a acroşat un biciclist în timp ce depăşea un TIR. Ciclistul a murit

Un copil de 14 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu un taxi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite