Reabilitarea Spitalului "Mavromati" continuă în ciuda gerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul şi gerul nu sunt duşmanii constructorilor care îi dau zor cu lucrările de reabilitare la Spitalul Judeţean „Mavromati". Au pus folie la geam, au izolat culoarele, au montat tunuri cu aer cald şi tencuiesc pereţii chiar dacă afară temperaturile au scăzut până la minus 30 de grade.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Aroşoaie, că firma constructoare ar vrea să treacă la montarea tâmplăriei metalice pentru geamuri. „Anul trecut am repartizat de la CJ 800 de milioane pentru termopane, din care 600 de milioane s-au dat anul acesta în primul trimestru. Ei se ocupa prin  compartimentul lor de achiziţii publice a Spitalului Judeţean  să facă toate documentele pentru a scoate la licitaţie ca să găsească un constructor să facă aceste termopane. Sperăm ca într-o lună jumătate să se poată semna contractul şi sa trecem la treabă", a declarat Mihai Aroşoaie.

image

Vezi fotogalerie

Citeşte şi: Drama copiilor care trăiesc sub ameninţarea morţii. O fetiţă de un an şi un băieţel de 4 ani aşteaptă un miracol

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite