Răzbunarea sadică a unui tânăr: i-a zdrobit mâinile cu parul şi i-a mutilat faţa unui copil de 15 ani fiindcă a luat apărarea unui prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 15 ani din judeţul Botoşani a fost mutilat de un sătean cu patru ani mai mare. Adolescentului i-au fost zdrobite mâinile cu un par şi faţa i-a fost mutilată. Se pare că săteanul s-a răzbunat pe copil pentru un conflict mai vechi. Adolescentul a fost dus la spital şi băgat direct în operaţie.

Un copil de 15 ani din comuna Călăraşi, Gheorghe B., a fost adus ieri seară de urgenţă cu ambulanţa la spital, la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Copilul era mutilat: avea ambele braţe distruse, cu fracturi multiple, dar şi traumatisme cranio-faciale. Adolescentul a fost băgat de urgenţă în sala de operaţii. Medicii spun că adolescentul va trebui să stea după operaţii în spital pentru îngrijiri şi tratament.

I-au fost zdrobite braţele

Din ceea ce au reuşit medicii să afle de la minor, se pare că totul s-ar fi întâmplat în timpul zilei de sâmbătă în comuna Călăraşi. Adolescentul de 15 ani, juca fotbal cu alţi băieţi pe tăpşanul din comună. 

După ce a terminat meciul, copilul a fost prins de un sătean înarmat cu un par, Vasile B. de 21 de ani. Copilul a fost snopit în bătaie. Asemeni torturilor medievale, lui Gheorghe i-au fost zdrobite pur şi simplu braţele cu parul, supliciul continuând cu lovituri puternice în zona feţei şi a capului. Nici acum adolescentul nu ştie cum a scăpat din mânile agresorului.

Bătut din răzbunare

Adolescentul mutilat spune că săteanul l-ar fi bătut din răzbunare.  Băiatul povesteşte că în urmă cu aproape o săptămână, Vasile B. ar fi vrut să îl bată pe un alt copil. Gheorghe ar fi intervenit şi i-ar fi luat apărarea, alertând vecinii. Săteanul agresiv a plecat, urmând să îl pândească pe adolescentul de 15 ani care ar fi avut curajul să-l înfrunte. Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie efectuează cercetări în acest caz.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Tânăr din Iaşi, bătut cu pumnii de agenţi de poliţie fiindcă mergea cu bicicleta, şi-a ilustrat trauma printr-o caricatură: „Am fost făcut drogat, beţiv şi vagabond“

Copil de 6 ani, din Govora, bătut de unchi cu un vătrai încins

Cazul tinerei ucise de iubitul cunoscut pe Facebook. ADN-ul acuzatului găsit pe şnurul cu care victima a fost ştrangulată

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite