Prima parcare subterană din Botoşani inaugurată cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inaugurarea parcării subterane din municipiul Botoşani s-a făcut fără prea mult fast, fără tăiere de panglică inaugurală sau alte elemente specifice unui astfel de eveniment.

Alături de primarul municipiului Cătălin Flutur, au participat câţiva şefi de instituţii din subordinea CL şi directorul firmei care s-a ocupat de lucrări, Victor Mihalache. Câţiva cetăţeni simpli au privit de pe margini desfăşurarea de forţe.


Vezi foto de la inaugurarea lucrărilor

image
image
image

Parcarea are în total 168 de locuri de parcare, din care 91 sunt subterane.  Investiţia a fost realizată cu fonduri europene. Parcarea va dispune de un panou electric care afişează locurile subterane şi supraterane, libere şi ocupate. Parcarea va fi gratuită pentru botoşăneni, Primăria asumându-şi partea de întreţinere a parcării şi salubrizare a zonei.

Momentul festiv a fost însă tulburat de un cetăţean care s-a plâns că îi miroase în casă a dejecţii, problema cauzată de lucrările care s-au derulat la parcare.

„Problema înfundării canalizării menajere se datorează căminului colector. Uitaţi ce scrie aici, pe documentul semnat de dumneavoastră. se va rezolva problema prin refacerea canalizării menajere odată cu finalizarea lucrării de modernizarea Calea Naţională şi a finalizării parcării. Da noi stăm cu rahatul acolo şi să mai aşteptăm două luni? Unde scrie în legile sanitare.? Aţi cerut aprobare. Făcând lucrările, trebuie să-i obturaţi pe ceilalţi cetăţeni", a întrebat bărbatul. În zadar a încercat primarul să-i explice omului că în şedinţa de joi au fost alocaţi deja banii pentru remedierea problemei în zonă.

„Nimic nu este perfect niciodată, chiar în birourile Primăriei există disconfortul acesta creat de o canalizare care preia mai mult decât ar trebui să preia în momentul de faţă. Chiar în şedinţa de Consiliu Local de astăzi s-a aprobat peste 100.000 lei pentru devierea canalizării în această zonă, vorbim exact de această situaţie", a spus primarul Cătălin Flutur.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite