Mobilizare impresionantă pentru găsirea copilului de 2 ani, dispărut din Botoșani. Bunică: „Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii și polițiștii dintr-o comună botoșăneană sunt în alertă de mai bine de 15 ore, după ce un băiețel de numai doi ani a dispărut fără urmă duminică, 17 martie.

Radu Ayan Mahmood, copilul dispărut, era în grija bunicii. FOTO botosaniexpres.ro
Radu Ayan Mahmood, copilul dispărut, era în grija bunicii. FOTO botosaniexpres.ro

Radu Ayan Mahmood, din comuna Tudora, județul Botoșani, se afla cu bunica sa în vizită la o cunoștință. Văzând că cei din jur nu sunt cu ochii pe el, micuțul a părăsit casa. La început, femeia nu și-a făcut griji că băiatul nu își făcuse apariția, deoarece el obișnuia să se joace în curte. Totuși, pe măsură ce minutele treceau, femeia a semnalat dispariția sa la 112. 

Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia”, a mărturisit femeia, conform Observator

Ulterior, la domiciliul cunoștințelor și-au făcut apariția zeci de echipaje de intervenție. Locuitorii și oamenii legii au pornit în căutarea băiețelului, însă, până în acest moment, nu a fost de găsit. 

Au fost demarate activităţi de căutare începând din acest loc din care a fost dat dispărut”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu. 

Potrivit sursei citate mai sus, băiețelul, care s-a făcut nevăzut în jurul orei 15.00, a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce se îndrepta spre pădure. Dispariția micuțului Radu Ayan Mahmood a fost anunțată și printr-un mesaj RO-ALERT. 

Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a mai spus bunica băiețelului.

„Trecea pe sub rampă de la cantonul silvic”

Micuțul de numai doi ani se afla în grija bunicii, întrucât părinții sunt plecați în Anglia la muncă. 

Mai bine de 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră au pornit în căutarea băiatului. Aceștia au venit pregătiți cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. Pe urma copilului au pornit în total 500 de persoane, conform Știrile Pro TV. 

A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările”, a afirmat Constantin Cocoreanu, edilul din comuna botoșăneană Tudora, potrivit Știrile Pro TV. 

Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate”, a mai declarat Nenișcu. 

Radu Ayan Mahmood are păr șaten închis, ochi căprui și ten măsliniu. La momentul dispariției, el purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite