Un băiat britanic dispărut de șase ani, în timp ce era în vacanță în Spania, a fost găsit în Franța

0
Publicat:

Un băiat britanic a cărui locație nu se știa de șase ani a fost găsit într-o regiune din sud-vestul Franței.

Alex Batty, înainte de dispariția sa FOTO: cnn.com
Alex Batty, înainte de dispariția sa FOTO: cnn.com

Alex Batty nu a mai fost văzut de la vârsta de 11 ani, după ce a fost dus în vacanță în Spania în 2017 împreună cu mama sa, "care nu avea tutelă parentală legală", și cu bunicul său, potrivit unui apel al poliției publicat în februarie 2019, potrivit edition.cnn.com.

Batty a fost găsit în Haute-Garonne, în apropiere de orașul Toulouse, potrivit purtătorului de cuvânt.

Presa a relatat că familia a confirmat identitatea adolescentului și că acesta urmează să se întoarcă în scurt timp în Anglia, potrivit procuraturii din Toulouse.

Bunica sa, Susan Caruana, tutorele său legal, a declarat pentru ziarul britanic The Sun că a vorbit cu Alex.

"Sunt foarte fericită. Am vorbit cu el și se simte bine", a declarat Caruana, adăugând: "El se află în prezent la autoritățile din Franța. Este un șoc atât de mare".

Poliția Greater Manchester din Marea Britanie a precizat joi, într-o declarație, că a fost contactată în legătură cu "o posibilă apariție în Franța a lui Alex Batty, care a dispărut în 2017".

Ofițerii din orașul englez Oldham sunt în contact cu autoritățile franceze pentru a stabili "autenticitatea raportului", a adăugat poliția.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Greater Manchester a declarat: "Am fost informat de către un purtător de cuvânt al Poliției din Greater Manchester: Aceasta este o investigație complexă și de lungă durată și trebuie să facem investigații suplimentare, precum și să punem în aplicare măsuri de protecție adecvate".

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite