La Botoşani, jandarmii au teren de sport modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, a fost inaugurat terenul de sport multifuncţional al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în prezenţa chestorui Elisabeta Lipă - preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, a  Doinei Melinte - preşedintele A.N.S.T. şi a prefectului Cristian Roman.Vezi cât a costat.

Acest teren a fost construit la iniţiativa conducerii inspectoratului şi a Asociaţiei Sportive Prutul Botoşani, constituită din cadrele inspectoratului, din necesitatea desfăşurării activităţilor de pregătire fizică specifică, fiind de asemenea un mijloc plăcut de recreere şi de petrecere a timpului liber.

Pentru realizarea lucrărilor, Asociaţia Sportivă Prutul Botoşani a sponsorizat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani cu suma de 110000 de lei.

În urma demersurilor întreprinse de conducerea asociaţiei sportive, Uniunea Sportivilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor a contribuit la rândul ei cu suma de 30000 de lei

  În perioada următoare va fi realizată instalaţia de iluminare pe timp de noapte, avându-se în vedere şi amenajarea vestiarelor.

           

          

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite