FOTO Bătrân captiv în beci: Pompierii l-au scos cu frânghiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulantierii si pompierii s-au chinuit să îl scoată din beci
Ambulantierii si pompierii s-au chinuit să îl scoată din beci

O oră s-au chinuit salvatorii să îl scoată pe pensionarul supraponderal din beciul unde s-a dus după vin şi nu a mai reuşit să iasă.

S-a întâmplat în această seară în localitatea Bucecea. Giani Rusu( 72 ani) a coborât la beciurile din faţa blocului să aducă vin şi alimente. Omul a alunecat pe scară şi a rămas blocat în spaţiul foarte mic. Vecinii i-au auzit strigătele şi au sunat la 112. 

  

Ambulantierii si pompierii s-au chinuit să îl scoată din beci Salvat din beci Bătrânul acuza dureri la coloana vertebrală şi a fost dus la spital

Click aici pentru fotogalerie 

Un echipaj de la Salvare a intervenit imediat dar nu a putut să îl scoată pe bătrân din beciul adânc de doi metri dar foarte îngust. „ Nu am reuşit să îl scoatem şi am solicitat sprijinul colegilor de la ISU", a declarat dr.Daniela Amarandei, SJA Botoşani.

Alarma s-a dat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi un echipaj s-a chinuit o oră să îl scoată pe pensionar. „ L-am tras cu frânghiile şi am reuşit să îl salvăm" , a spus cpt. Gelu Carp, şef trupă intervenţie ISU Botoşani.

Bătrânul a fost transportat de ambulanţieri la Unitatea de Primire a Urgenţelor. „ Este stabil hemodinamic. Acuză dureri de la nivelul coloanei vertebrale", a mai spus medicul Daniela Amarandei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite