FC Botoşani a înregistrat prima remiză din acest an. Botoşănenii au făcut 0-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Fc Botoşani s-a terminat cu o remiză albă. La acest scor, botoşănenii nici nu se mai gândesc la retrogradar. În schimb nemţenii încă au emoţii. Botoşaniul ocupă locul 8 în clasament.

Meciul dintre Ceahlăul şi FC Botoşani s-a desfăşurat miercuri seară la Piatra Neamţ. Botoşănenii după victoria convingătoare cu 3 la 1 împotriva Oţelului Galaţi de etapa trecută scăpaseră de grijile retrogradării. Pentru nemţeni, trei puncte ar fi reprezentat tot salvarea de retrogradare. Meciul a început slab pentru amble echipe. 

Nicio ocazie remarcabilă până în minutul 20. Doar o luptă surdă la mijlocul terenului. Atacantul Ceahlăului Golubovici sparge gheaţa şi reia cu capul periculos către poarta botoşănenilor. Pe lângă însă. Acelaşi Golubovici are o execuţie spectaculoasă în minutul 30. 

Trage la poartă din foarfecă, dar portarul botoşănenilor, Lazăr, reţine uşor balonul. Seria de ocazii este încheiată în prima repriză tot de nemţeni rin Chitoşcă, care trage la poartă după o acţiune personală. Nu îl poate învinge însă pe Lazăr. Înainte de finalul reprizei, antrenorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, Marin ”Magiun” Barbu este trimis în tribune. 

Acesta a făcut scandal după ce Croitoru l-a izbit cu cotul din săritură pe Golubovici.  În repriza a doua se reia lupta de la mijlocul terenului. Nici măcar o fază notabilă. Meciul se încheie cu scorul de 0 la 0. Jucătorii de la Ceahlăul au încă emoţii în timp ce botoşănenii continuă să stea fără griji şi să se gândească la sezonul viitor de

liga I

image

citiţi şi:

Gaz Metan Mediaş a învins în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci încheiat în inferioritate numerică

CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ: 2-0. Giorgi Chanturia, la primul gol pentru echipa din Gruia

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite