Elev de clasa a IX-a răpus de alcool la şcoală. A început orele de curs mort de beat şi a ajuns în comă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul a fost adus cu ambulanţa la spital FOTO botosaninews
Elevul a fost adus cu ambulanţa la spital FOTO botosaninews

Un elev botoşănean a ajuns în comă alcoolică la spital. Tânărul a venit beat la ore şi i s-a făcut rău în sala de sport. Este al doilea caz în ultima săptămână.

Un elev de clasa a IX a din Flămânzi a venit beat la ore şi a ajuns în comă alcoolică la Urgenţe. Este al doilea caz de acest gen în ultima săptămână, un minor din comuna Călăraşi ajungând în stare de ebrietate la spital.

Beat la orele de curs

Elevul de clasa a IX învaţă la Liceul din localitate şi a venit beat de la primele ore. Mai precis spune botosaninews.ro, a lipsit de prima oră de curs, dar ulterior a revenit la şcoală în stare de ebrietate. 

Elevul era aşa de beat încât, arată aceeaşi publicaţie, încât a intrat în comă alcoolică. I s-a făcut rău în sala de sport iar colegii au sunat la 112. Tânărul a fost dus cu ambulanţa la Botoşani şi internat la Terapie Acută, pe Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati„ fiind diagnosticat cu intoxicaţie acută cu alcool etilic şi comă de grad I-II. Conducerea liceului a deschis o anchetă în acest caz. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Elevă din Vaslui, în comă alcoolică la spital, după ce i s-a făcut rău la ore. Jumătate de clasă răpusă de ţuică, în urma unui pariu între colegi

O elevă din Hunedoara a luat 300 de euro din casă şi a fugit cu un tânăr

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite