Cum se simte bărbatul care s-a vaccinat cu a treia doză de Pfizer. „M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Grădinaru, Foto captură video Observator News
Gabriel Grădinaru, Foto captură video Observator News

Gabriel Grădinaru, bărbatul în vârstă de 49 de ani, s-a prezentat duminică, 16 mai, la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat. Aceasta este a treia doză de Pfizer, bărbatul nedeclarând că a mai fost imunizat şi înainte. El a spus că se simte bine.

„Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis că sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum“, spune el.

„Mă simt mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună. Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga“, a continuat bărbatul, conform ObservatorNews.

Imediat după administrarea dozei, persoana vaccinată a treia oară a rămas câteva ore sub supravegherea medicului din centrul de vaccinare, după care a fost transferată la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Dorohoi.

„Pe tot parcursul zilei nu a prezentat niciun simptom sau o reacţie adversă post-vaccinare. Medicul de la Camera de Primiri Urgenţe i-a recomandat şi un examen psihiatric. El este monitorizat în continuare de colegii mei din DSP“, a spus directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei.

Gabriel Grădinaru s-a ales cu dosar penal.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite