Cum a ajuns un centru de dializă focar COVID-19. Au fost confirmate pozitiv 20 de persoane, majoritatea cadre medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalele din Botoşani răvăsite de COVID-19 FOTO botosaneanul.ro
Spitalele din Botoşani răvăsite de COVID-19 FOTO botosaneanul.ro

COVID-19 face ravagii în singurul centru de dializă din judeţul Botoşani. În total 20 de persoane, personal medical şi pacienţi au fost descoperiţi pozitiv la noul coronavirus. Toţi au fost duşi cu ambulanţa la spital.

COVID-19 continuă să afecteze unităţile sanitare din judeţul Botoşani. După spitalul ”Mavromati” din Botoşani şi Spitalul Municipal Dorohoi a venit rândul singurului centru de dializă din judeţ. Practic, sunt deja 19 de cazuri de îmbolnăvire în acest centru medical. Primele cazuri au fost raportate la începutul săptămânii. Este vorba despre trei cadre medicale şi cinci pacienţi bolnavi de COVID-19. Ieri au mai fost depistate pozitiv la coronoavirus încă 11 persoane, 8 cadre medicale şi trei pacienţi. Toţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. De centrul de dializă depind peste 100 de botoşăneni din tot judeţul. 


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Europa - Lacul lebedelor negre?

Adina Alberts îl ameninţă pe Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart pentru o perioadă“. Omul de afaceri vea să se infecteze voluntar cu COVID-19

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite