Cum a ajuns erou un pompier botoşănean. Reacţia incredibilă care a salvat viaţa unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pompier botoşănean a devenit un adevărat erou după ce a salvat o femeie dintr-un accident foarte greu. Pompierul se afla în timpul liber, a oprit maşina şi a scos o femeie din flăcări punându-şi viaţa în pericol.

Un pompier botoşănean plecat la ţară în vizită la rude a devenit erou după ce a scos o femeie dintr-o maşină în flăcări. Maşina luase foc după un accident rutier grav, pe raza localităţii Talpa, judeţul Botoşani.

Erou după ce a salvat viaţa unei femei

Duminică, în localitatea Talpa a avut loc un grav accident de circulaţie. Un autoturism cu patru persoane s-a izbit frontal de un microbuz plin cu pasageri. În urma impactului violent, maşina a luat foc iar o femeie rănită grav a rămas prinsă între fiarele contorsionate. Practic, risca să ardă de vie. În acel moment, un bărbat a intervenit providenţial. Deşi nu avea echipament acesta a intrat în maşina cuprinsă de flăcări riscându-şi viaţa.

Imagine indisponibilă

 Pompierul Cătălin Grindei FOTO gazetabt.ro

A scos victima aflată în comă şi a predat-o echipajului de ambulanţă. Salvatorul s-a dovedit a fi un pompier aflat în timpul liber. Acesta mergea la Gorbăneşti, la rude. A văzut accidentul şi a intervenit cu stingătoarele din maşină iar mai apoi a intrat în maşina arzând. ”Am coborât să văd dacă victimele au nevoie de ajutor. Partea din faţă a autoturismului era cuprinsă de flăcări. Am folosit trei stingătoare şi o sticlă cu apă, dar nu am reuşit să sting incendiul. Am văzut o femeie în maşină. Era inconştientă. Am ajuns cu greu în interior ajutat şi de ceilalţi şoferi şi am reuşit să o scot ”, spune plutonier major Cătălin Grindei, pompier la Botoşani. În accidentul de la Talpa au fost 13 persoane rănite.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum a fost găsit individul care părea că vrea să se arunce de pe un pod din Buzău

O adolescentă de 13 ani a dispărut dintr-o localitate din Olt. Sute de oameni o caută

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite