Concert: Ovi şi Paula cântă în această seară la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling vor reprezenta România la Eurovision 2010
Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling vor reprezenta România la Eurovision 2010

Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling îi vor încânta în această seară, începând cu ora 20.00, pe botoşăneni. Concertul va avea loc la Enjoy Pub, bileltele putând fi cumpărate direct de la local

Pentru a putea lua parte la prestaţia celor doi artişti care vor reprezenta România la Finala Eurovision 2010, doritorii vor trebui să scoată din buzunar suma de 25 de lei.

Evenimentul de la Botoşani face parte dintr-un lanţ de concerte plănuit de artişti împreună cu Fundaţia Phoenix, pentru promovarea piesei „Playing With Fire", melodia îi va reprezenta pe români la Oslo, în luna mai.

Botoşaniul a fost inclus în turneul de promovare a piesei deoarece Ovidiu Cernăuţeanu este născut în Botoşani.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fără implicarea omului de afaceri Paul Onişa, cel care a pus la dispoziţie localul pentru concert. Artistul s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai mlţi ani iar performanţele muzicale au început să-i fie răsplătite încă de anul trecut când la Cerbul de Aur, botoşăneanul a câştrigat premiul de popularitate şi Cerbul de Bronz.

Ovi şi Paula Seling au reuşit să câştige detaşat Selecţia Naţională Eurovision 2010, artiştii fiind preferaţi atât de public cât şi de jurii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite