Colecta pentru Cerasela continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandrina Mihovici, mama tinerei de 19 ani din Răuseni care suferă de o afecţiuni pulmonară gravă, a intrat ieri în posesia banilor donaţi de botoşăneni în punctele de colectare din magazinele Fidelio. În total, s-au adunat 1.869 de lei.


Cea mai mare sumă, 650 de lei, a fost colectată la supermarket-ul de pe Pietonalul Transilvaniei, coordonat de către Mădălin Stemposchi, cel de la care a pornit campania în lanţul de supermarket-uri Fidelio.


Campania susţinută de „Adevărul de Seară“ continuă. „S-au donat bani după posibilităţi. Noi vom păstra atât cât este nevoie urnele în cele cinci puncte din supermarketul Fidelio pentru cei care doresc să o ajute pe această fată“, a precizat Mădălin Stemposchi.
Fiecare leu în plus înseamnă enorm pentru Cerasela Mihovici şi familia ei, care a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au ajutat-o. Mama Ceraselei spune că nu se aştepta să se mobilizeze atât de multă lume.

Când ştii că ai atâta lume care te susţine parcă altfel priveşti viitorul. Eşti mai încrezător. Nu avem cuvinte să mulţumim. Aceşti bani îi voi depune în cont pentru că vom avea de făcut mai multe drumuri pe la spitale pentru analize“, a spus Alexandrina Mihovici. Cerasela are nevoie de un transplant pulmonar care costă 120.000 de euro.


Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite