Botoşani: Un şofer vitezoman a rupt un stâlp din faţa Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele E.on au trebuit să se asigure că stâlpul rupt nu se va prăbuşi până va fi înlocuit.
Echipele E.on au trebuit să se asigure că stâlpul rupt nu se va prăbuşi până va fi înlocuit.

Un şofer vitezoman a intrat aseară  cu maşina într-un stâlp din faţa Poliţiei. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Pagubele vor fi suportate de societatea de asigurări unde şoferul are încheiată poliţa RCA.

Ieri seară un tânăr a intrat cu maşina într-un stâlp din faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. Adrian Drob, conducea cu viteză pe Bulevardul Mihai Eminescu  atutotuirsmul Skoda, înmatriculat cu numărul BT-92-COS. Din cauza vitezei excesive  maşina a derapat pe pavajul umed, iar soferul  a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens după care s-a oprit direct în  stâlpul din faţa Poliţiei pe care l l-a şi rupt.

În urma impactului maşina s-a făcut zob însă şoferul nu a păţit absolut nimic. Poliţiştii  de la criculaţie au fost scoşi din birouri de zgomotul puternic produs de izbitură. Şoferul vitezoman a  fost testat cu etilotestul rezultatul fiind negativ.  "Şoferului i s-a intocmit un proces verbal de contravenţie şi va suporta prin asigurarea RCA cheltuielile la stilpul care a fost avariat", a declarat agentul Cristi Constantinicaă de la Biroul Poliţieie Rutiere Botoşani. După accident la faţa locului a ajuns şi o echipă de la E.on, care a trebuit să se asigure că nu există ricul ca stâlpul să se prăbuşească.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite