Botoşani: Speranţă pentru dependenţii de transplant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia „Salvează Vieţi" ,care a ajutat-o pe Cerasela să beneficieze de transplantul pulmonar, va prelua şi cazul studentei din Cluj care are nevoie de un ficat nou.

Botoşani: Iat-o pe Cerasela Mihovici după transplantul pulmonar!

Anca Ionel (20 ani) a fost diagnosticată în vara anului trecut cu ciroză hepatică în fază terminală iar starea sa se agravează de la o zi la alta. Studentă în anul II  la Facultatea de Business din cadrul Universităţi "Babeş Bolyai" din Cluj, Anca  a fost internată zilele trecute la Spitalul Fundeni pentru că splina i s-a mărit cu 4,5 kilograme şi îi apasă pe plămâni. În orice clipă Anca poate muri din cauza insuficienţei repsiratorii „ Se fac analize. Temerea cea mare este că Ancuţa ar avea o tumoră", a spus Alina Ionel, mătuşa studentei.

Botoşani: La 20 de ani are nevoie de 100.000 de euro ca să trăiască!

Aflată la capătul puterilor, tânăra nu îşi pierde speranţa mai ales acum când a aflat că Cerasela Mihovici a ajuns la Clinica din Viena şi a trecut cu bine de transplantul pulmonar. „ Mă bucur pentru ea şi sper să am şi eu norocul ei ca statul să îmi plătească cheltuielile unei operaţii în Germania", a mai spus studenta.

Botoşani: Medicii ieşeni, singura şansă a studentei bolnavă de cancer

La două zile de la operaţia aşteptată trei ani, Cerasela Mihovici(20 ani) se simte bine şi poate respira normal după ce a primit plămâni sănătoşi. De la clinica din Viena, Cerasela îi încurajează pe toţi cei a căror viaţă depinde de un transplant să nu renunţe la lupta pentru viaţă. Impresionată de cazul studentei, Asociaţia „Salvează Vieţi", care a ajutat-o pe Cerasela să beneficieze de transplantul pulmonar, vrea să o ajute să trăiască." Aşteptăm să ne trimită toate actele medicale pentru a demara procedura. Vom face toate demersurile să o ajutăm să se facă bine", a spus Oana Gherghiu, fondatorul asociaţiei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite