Botoşani: “Săptămâna Mobilităţii Europene” marcată de la volanul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrem de puţini botoşăneni au dat curs invitaţiei autorităţilor locale de a renunţa în acest weekend  să se deplaseze în oraş cu maşina. Străzile au fost circulate ca într-o zi normală, iar la activităţile sportive organizate pe Bulevardul Mihai Eminescu au participat doar câteva cluburi sportive.

Botoşănenii au demonstrat încă odată că nu prea le pasă de mediul înconjurător. Îndemnaţi de autorităţi să gândească în spirit ecologic şi să renunţe câteva zile la deplasările cu maşina, puţini au luat în considerarea acest lucru. În zilele dedicate "Mobilităţii Europene", pe străzi s-a circulat  ca în orice zi din săptămână, ba chiar unii au reporşat agenţilor rutieri că nu le permite accesul pe  porţiunea închisă de la Bulevarul Mihai Eminescu, special pentru desfăşurarea unor activităţi sportive.

Poliţia a trebuit să păzească  intrările spre porţiunea închisă a bulevardului Eminescu (foto)

image

Nici la acţiunile sportive organizate de autorităţi nu au dat curs prea mulţi botoşăneni. Au participat doar sportivii unor cluburi din oraş şi câţiva elevi de şcoală generală şi liceu.

La mişcare au ieşit doar sportivii unor cluburi din oraş (foto)

image

Prin organizarea acestor acţiuni, autorităţile au dorit să atragă atenţia cetăţenilor că  exerciţiile fizice,  sportul în general, reprezintă o bună modalitate de îmbunătăţire a sănătăţii fizică şi psihică,  dar şi de a proteja mediul înconjurător.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite