Botoşani: Revista presei locale:

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziarele locale
Ziarele locale

Cele mai importante titluri ale zilei: Vamă în containere inaugurată de Băsescu Vama de la Rădăuţi Prut-Lipcani va fi deschisă în prezenţa preşedintelui. În timp de moldovenii au şi o clădire a vămii, la noi birourile sunt în containere.

După inundaţiile din vara anului 2008, comuna Rădăuţi Prut a intrat din nou în atenţia autorităţilor judeţene şi naţionale. Deschiderea punctului vamal provizoriu de la Rădăuţi Prut-Lipcani a produs o agitaţie deosebită.

Detalii în Monitorul de Botoşani

Masinile de lux ale politicienilor

Conduc masini de zeci de mii de euro, dar acestea nu apar si in declaratiile de avere. Edilii, conducatorii judetului si parlamentarii sustin ca autoturismele au fost cumparate pe firme si de aceea nu le-au trecut in declaratiile de avere. Politicienii botosaneni au putut fi vazuti in ultimul an la volanul unor masini precum Lexus, Audi Q7 sau BMW X5. Oficial insa, merg cu taxiul, tramvaiul sau maxi-taxi.

Mai multe citiţi în Evenimentul de Botoşani

SIP sprijină pensionarii scoşi de la catedră

Cadrele didactice pensionare mai au o şansă să revină la catedră, chiar dacă li s-a respins cererea de menţinere în activitate în anul şcolar viitor. Maria Ţiprigan, preşedintele Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Botoşani, a declarat că va sprijini aceste cadre didactice, la care se va apela în cazul cumulului sau plăţii cu ora.

Amănunte pe Banulbotosanean.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite