Botoşani: Nu a mai suportat boala şi şi-a luat zilele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 17 ani din Prăjeni nu a mai suportat să facă dializă şi a ales să îşi taie venele de la mână.

Ionela Tihu a început să facă hemodializă în urmă cu 11 ani. De trei ori pe săptămână, fata mergea la Iaşi la Spitalul „Sfânta Maria". Privată de bucuriile adolescenţei, Ionela a încercat de mai multe ori să îşi pună capăt zilelor. Duminica, fata s-a tăiat cu ajutorul unei lame în zona încheieturii mâinii drepte, iar hemoragia puternică a dus în doar câteva clipe la deces.

„Parcă era o prinţesă. Dormea şi mă uitam la ea. Am văzut că are ochii deschişi şi am vurt să o trezesc. Am strigat şi i-am dat şi câteva palme dar nu s-a trezit. Nu ştiu cum am să stau la înmormântare , cred că am să mor şi eu", a povestit Vasilica Tihu, cea care a găsit-o pe Ionela moartă în pat.

Ionela mai are şapte fraţi şi surori care au făcut tot posibilul pentru ca fata să treacă cât mai uşor peste drama sa. Familia Ionelei au căutat chiar donatori printre membrii familiei pentru a-i curma suferinţa fetei, însă fără niciun rezultat. Medicii nu o vor mai opera acum pe Ionela pentru a-i transplanta un rinichi, ci vor efectua doar necropsia. Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite