Botoşani: Cultură de 2 milioane euro la CJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au cerut sute de mii de lei din bugetul judeţului, le-au şi primit, însă, cel puţin financiar, fără a veni cu prea multe în schimb. Este vorba despre instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean, care deşi anual cheltuiesc bani grei din fondurile publice, nu reuşesc să încaseze venituri proprii decât în proporţie foarte mică. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Austeritate cu lefuri de 5.000 de lei la Urban Serv

S-a facut o reducere a cheltuielilor de personal fara a mai fi nevoie de disponibilizari, spun sefii de la Urban Serv. Angajatii au acceptat sa li se mai taie din lefuri, dar sa ramana toti in activitate. Directorii adjuncti au ramas insa cu lefuri de aproape 5.000 de lei.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Tacere in ancheta tragediei de la Pompieria Dorohoi

Ancheta in privinta evenimentelor petrecute in ianuarie la Dorohoi, cand un pompier de la detasamentul din localitate si-a ucis in bataie un coleg dupa care s-a sinucis, este departe de a fi finalizata.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Zeci de familii din municipiu primesc lumina cu portia de la E.On

Lumina cu portia. De asta au parte de cateva luni zeci de familii din municipiul Botosani. Oamenii sunt revoltati ca, desi isi platesc facturile, penele de curent au ajuns sa fie la ordinea zilei. Cu toate ca au facute sesizari peste sesizari la furnizorul de electricitate, acestea au ramas fara raspuns.

Urmăriţi materialul video pe www.telembt.ro

Cristi Ungureanu vrea să marcheze din nou pe Municipal

Deşi in iarnă a fost foarte aproape să reimbrace tricoul roş-alb-albastru pană la urmă atacantul Cristi Ungureanu va veni la Botoşani dar din postura de adversar. Cum la ultima vizită pe Muncipal tot in tricoul echipei Concordia Chiajna, lui Ungureanu i-a mers foarte bine reuşind să marcheze două din cele trei goluri inscrise de formaţia sa, acum acesta speră işi treacă din nou numele pe lista marcatorilor.

Titreaza www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite