VIDEO Grav accident în Bistriţa-Năsăud: Două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată unde a fost lovită de o locomotivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind inconştiente şi încarcerate.

UPDATE: Răniţii din accident au fost extraşi din maşini şi au fost predaţi echipajelor medicale. Toate cele aproximativ 250 de persoane care se aflau în tren au fost verificate şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că toate cele patru victime din accidentul de pe DN 17 D au fost extrase din maşini şi au fost predate echipajelor medicale. Două victime sunt conştiente, una este semiconştienţă, iar una este inconştientă. Este vorba despre o femeie şi trei bărbaţi. 

    

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud au anunţat că, din primele verificări, un autoturism ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o maşină care circula din sens opus, proiectandu-o în afara părţii carosabile, pe calea ferată. 

Aici, maşina a fost lovită de trenul nr 1765 Iaşi-Timişoara, patru persoane fiind rănite.

În continuare, traficul feroviar  şi cel rutier sunt blocate.

Ştirea iniţială

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 17 D, în zona localităţii Feldru. 

”În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, din accident au rezultat patru persoane rănite, dintre care trei sunt inconştiente şi încarcerate.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de Poliţie şi de descarcerare. 

Ulterior, reprezentanţii ISU au precizat că una dintre persoanele încarcerate a fost scoasă şi alături de cea care nu a fost încarcerată primeşte îngrijiri medicale în ambulanţă.

Echipajele de descarcerare continuă acţiunile pentru scoaterea din maşină a celorlalte două victime. 

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud au precizat că, atât traficul rutier, cât şi cel feroviar sunt blocate în zona accidentului. 

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite