UPDATE Bărbat reţinut pentru uciderea copilului din Rodna. Suspectul a recunoscut că a făcut sex cu băiatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani din Rodna a fost reţinut de poliţişti ca fiind principalul suspect în cazul uciderii copilului de 11 ani în noaptea de revelion. Acesta este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

UPDATE 15.09

Nicolae Terşanschi a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Procurorii au decis aceasta în urmă cu câteva minute.

UPDATE 13.10

Bărbatul reţinut de poliţişti şi-a recunoscut parţial vina pentru moartea copilului de 11 ani. Potrivit poliţiştilor acesta a declarat că i-a dat copilului două palme, dar nu şi că a întreţinut cu acesta relaţii sexuale sau că ar fi vinovat pentru decesul acestuia.

În acest moment dosarul este pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud care urmează să-l ducă la Tribunal pentru mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Judecătorii vor decinde în această seară dacă Nicolae Terşanschi va fi cercetat în libertate sau în arest în următoarea lună.

În cazul uciderii copilului de 11 ani plecat la colindat în noaptea de Anul Nou şi găsit îngheţat fără viaţă a doua zi, poliţiştii bistriţeni l-au reţinut pe Nicolae Terşanschi de 31 de ani din Rodna ca fiind principalul suspect.

„Acesta este suspectat că în noaptea dintre ani, în jurul orelor 02.30, în urma unui conflict verbal, a aplicat mai multe lovituri băiatului după care l-a abandonat în stare de inconştienţă lângă calea ferată, unde a fost găsit decedat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei în cursul zilei cu propunere de arestare preventivă", transmite Antonela Gorgan, subinspectorul de poliţie, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Primarul din Rodna, Alexandru Năşcan, spune că Terşanschi nu era un om violent şi din declaraţiile acestuia întreţinea relaţii sexuale cu copilul de mai mult timp. „Poliţiştii vor stabili exact ce s-a întâmplat în acea noapte, dar din ce am auzit eu, bărbatul spune că i-a dat doar o palmă copilului, care a căzut şi s-a lovit la cap de o şină de linie ferată. Din câte am înţeles cei doi se cunoşteau de mai de mult şi băiatul a dormit de mai multe ori la Terşanschi", a declarat pentru „Adevărul“ primarul din Rodna.

UPDATE Băiat de 11 ani, găsit mort de familie, cu urme de agresiuni, într-o gară din Bistriţa-Năsăud

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite