Un deputat bistriţean şi-a cumpărat un birou parlamentar...mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Suciu şi-a achiziţionat luna trecută un cabinet parlamentar mobil FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Daniel Suciu şi-a achiziţionat luna trecută un cabinet parlamentar mobil FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Un deputat bistriţean a anunţat într-o conferinţă de presă că vrea să fie mai prezent în colegiul pe care-l reprezintă în Parlament, cumpărându-şi în acest sens un „birou parlamentar mobil”, adică un microbuz cu 8 locuri second-hand cu care va face vizite în judeţ.

Deputatul social-democrat Daniel Suciu a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută joi că şi-a achiziţionat un „birou parlamentar mobil”, pentru a fi mai prezent în Colegiul 2 pe care-l reprezintă în Camera Deputaţilor.

„Cu începutul acestei luni voi inaugura un birou parlamentar mobil. E o investiţie pe care am făcut-o, e o maşină de 7+1 locuri cu care mă voi deplasa vineri, sâmbătă şi duminică ocazional în comunele din colegiul meu dar nu numai”, a declarat deputatul Daniel Suciu în cadrul conferinţei de presă de joi.

Microbuzul este second-hand şi a fost achiziţionată luna trecută. Deputatul Daniel Suciu mai are trei birouri parlamentare, unul în Bistriţa, două în Beclean şi unul în Sângeorz-Băi. Parlamentarul a mai anunţat joi că intenţionează să îşi doneze Loganul primit de la Camera Deputaţilor unei primării din judeţ.

Daniel Suciu nu este singurul parlamentar care are un birou mobil, preşedintele PSD Arad şi deputatul Dorel Căprar făcând o astfel de investiţie încă din 2013.

Vă mai recomandăm:

Ce au făcut parlamentarii bistriţeni în acest mandat. Ioan Oltean, pe locul 4 la activitate

Democrat-liberala Monica Săsărman îl acuză pe deputatul PSD Daniel Suciu că cere modificarea legislaţiei pentru ca centura ocolitoare a Bistriţei să fie legală


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite