Un bistriţean a vrut cadre de sus cu Bistriţa şi s-a ales, în schimb, cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a vrut să surprindă cu drona Bistriţa şi Biserica Evanghelică FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Bărbatul a vrut să surprindă cu drona Bistriţa şi Biserica Evanghelică FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Un bistriţean de 40 de ani este al doilea care, în ultimul an, s-a ales cu un dosar penal pentru că a vrut cadre de sus cu oraşul şi a folosit o dronă fără a avea un certificat de înmatriculare şi o autorizaţie de navigabilitate.

În acest sfârşit de săptămână, un bistriţean de 40 de ani s-a ales cu un dosar penal, după ce şi-a dorit cadre spectaculoase cu oraşul, filmate de la înălţime, cu ajutorul unei drone. 

Acesta a fost susprins de către jandarmi, care i-au făcut dosar penal, pentru că nu avea certificat de înmatriculare şi autorizaţie de navigabilitate pentru drona pe care o manevra. Bărbatul a fost surprins chiar în centrul oraşului, lângă Biserica Evanghelică, simbolul Bistriţei.

„Având în vedere faptul că exploatarea unui asemenea obiect, fără ca acesta să posede certificat de înmatriculare/identificare şi certificat/autorizaţie de navigabilitate, constituie infracţiune. Astfel, pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare, care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. 

Acesta nu este primul bistriţean care se alege cu dosar penal anul acesta pentru că manevrează o dronă fără a deţine autorizaţiile necesare. În luna februarie a acestui an, un bistriţean de 28 de ani s-a ales cu dosar penal din acelaşi motiv. Acesta folosise drona la un eveniment.

Vă mai recomandăm:

Top 5 sancţiuni neaşteptate: cum a ajuns o femeie să primească amendă pentru că hrănea pisicile fără stăpân

Dosar penal pentru folosirea ilegală a unor drone în timpul protestelor din Piaţa Victoriei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite