Un bărbat din Bistriţa-Năsăud are şanse minime de supravieţuire, după ce suferit o accidentare stupidă la moara din curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neobişnuitul incident s-a petrecut tocmai în curtea bărbatului
Neobişnuitul incident s-a petrecut tocmai în curtea bărbatului

Un bărbat de 55 de ani din localitatea Chintelnic are şanse minime de supravieţuire, după ce a suferit o accidentare stupidă cu moara din curte cu care măcina porumb. Haina i-a fost prinsă de cadranul care lega moara de un tractor. Bărbatul a fost tras şi izbit de pământ de mai multe ori de acest cadran.

Incidentul s-a produs luni după-masă, în localitatea Chintelnic, situată la doar 15 kilometri de Bistriţa. Victima este un bărbat de 55 de ani, care se afla în curtea casei, unde manevra o moară, cu care încerca să macine porumb.

Moara era legată la un tractor cu un cadran. La un moment dat, buzunarul salopetei bărbatului a fost prinsă de cadran, care l-a tras şi l-a izbit cu capul de pământ de mai multe ori.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani din Chintelnic, în timp ce desfăşura activităţi gospodăreşti în curtea casei sale, a folosit o moară improvizată în spatele unui tractor şi a fost agăţat de această improvizaţie, rezultând rănirea acestuia”, a declarat agent Diana Pintea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În scurt timp, bărbatul şi-a pierdut conştienţa, din cauza loviturilor puternice în zona capului. Acesta se afla singur în curte în momentul producerii incidentului. La un moment dat cineva a observat ce se întâmplase cu bărbatul şi a sunat la 112. 

Echipajul medical l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Medicul SMURD ajuns la faţa locului a reuşit să îl readucă la viaţă pe bărbat şi să-l stabilizeze. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, însă şansele sale de supravieţuire sunt minime. 

„Am găsit un pacient în stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de resuscitare. Ulterior a fost transportat la o examinare computer tomograf, care a arătat o hemoragie intercraniană, cu o plagă occipitală, cu hematom. Pronosticul este destul de rezervat”, a declarat medicul Cristian Petruţiu.

Vă mai recomandăm:

Tragedia care a îndoliat o întreagă comunitate din Ardeal: La un an de la decesul tatălui, un adolescent de 15 ani şi-a condus prietenii spre moarte

FOTO Patru tineri au murit  în noaptea de Paşte, într-un tragic accident. Un stâlp de o tonă a strivit autoturismul în care se aflau

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite