Un bărbat a murit în urma unui scandal între două grupuri de romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică seara, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost implicat într-un conflict iscat între două grupuri de romi în localitatea Dipşa. Un alt bărbat se află în stare gravă din cauza bătăii crunte încasate.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în scandal au fost implicaţi 4 tineri de etnie romă din Pintic şi mai mulţi localnici din  localitatea Dipşa. În urma conflictului doi tineri, unul de 29 de ani, iar altul de 26 au fost răniţi, iar un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa.


„În urma agresiunii, S.M. de 60 de ani din Dipşa, care a intervenit cu scopul de a aplana conflictul, a fost rănit şi ulterior a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Crina Sârb.


Cei patru romi, după ce au provocat scandalul şi i-au bătut cu bestialitate pe toţi cei care le-au ieşit în cale, au fugit de la locul faptei, fiind găsiţi de către poliţişti în cursul nopţii şi duşi la secţie pentru audieri.
 


Scandalul a început aseară, în jurul orei 22:00, într-un bar din localitatea Dipşa. Implicaţi au fost câţiva romi din localitatea Pintic şi mai mulţi localnici din Dipşa. Încă nu se ştie de la ce a pornit scandalul, însă bătaia cruntă aplicată unui localnic din Dipşa i-a provocat acestuia moartea.

Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe un bărbat în stop cardio-respirator, luptându-se minute în şir să-i salveze viaţa. Au fost nevoiţi însă să declare decesul. Se pare că în urma încăierării, un alt bărbat a fost transportat la spital în stare gravă.

Romii care au provocat întreg scandalul care a dus la moartea unui om au fugit de la locul faptei, fiind căutaţi de poliţişti.



Vă mai recomandăm:

FOTO Două grupuri de romi din Bistriţa-Năsăud s-au luat la bătaie din cauza unei femei. Şapte persoane au fost rănite

Un bărbat şi o femeie au ajuns la spital după ce s-au bătut

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite