Un angajat de la Înmatriculări Auto cercetat în dosarul poliţiştilor corupţi, împlicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul nu a fost raportat la poliţie FOTO: Adevărul/Arhivă
Accidentul nu a fost raportat la poliţie FOTO: Adevărul/Arhivă

Vineri dimineaţa, Ilie Ceuca, un angajat al Serviciului de Înmatriculări a fost implicat într-un accident rutier la ieşirea din Bistriţa. Se pare că maşina condusă de funcţionar a lovit din spate un alt autoturism care circula regulamentar. Numele lui Ilie Ceuca apare în dosarul poliţiştilor corupţi, acesta fiind şi cel cercetat penal.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 9:00, pe Dealul Târgului, la ieşirea din Bistriţa. Au fost implicate două maşini, una dintre ele fiind condusă de Ilie Ceuca, un angajat al Serviciului de Înmatriculări Auto. Se pare că maşina condusă de funcţionar a lovit din spate un alt autoturism.

Martorii spun că tamponarea a fost una destul de seriosă, însă nu s-a soldat cu victime, motiv pentru care nici nu a fost chemată ambulanţa. Culmea este faptul că poliţia nu ştie despre acest incident, asta în condiţiile în care martorii susţin că la faţa locului era un echipaj al Poliţiei Rutiere.

„Nu a fost raportat un astfel de incident la Poliţie. Poliţia nu a fost sesizată în cazul acestui accident. Probabil a fost vorba despre o tamponare uşoară, iar sesizarea poliţiei în aceste cazuri nu este obligatorie”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Virginia Roşca.

Numele lui Ilie Ceuca apare şi în dosarul poliţiştilor bistriţeni, care deja au fost trimişi în judecată pentru mai multe fapte de corupţie. Potrivit EVZ, procurorii DNA au extins la începutul acestui an cercetările faţă de mai mulţi agenţi de poliţie, dar şi faţă de Ilie Ceuca de la Serviciul de Înmatriculări Auto. Se pare că acesta ar fi cercetat pentru abuz în serviciu.

Vă mai recomandăm:


Şefii Poliţiei bistriţene, trimişi în judecată pentru zeci de infracţiuni. Caracatiţa corupţiei a ajuns la angajaţi ai RAR şi la o profesoară

Fostul şef al poliţiei bistriţene Ioan Ovidiu Mureşan, dat în judecată de instituţia la care lucrează soţia sa. Vila familiei, sub sechestru



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite