Reţea compusă din zeci de persoane, care asigurau „alimentarea” cu droguri a adolescenţilor din Bistriţa, destructurată de DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma percheziţiilor, în casele suspecţilor au fost găsite mai multe tipuri de droguri FOTO: Poliţia Română
În urma percheziţiilor, în casele suspecţilor au fost găsite mai multe tipuri de droguri FOTO: Poliţia Română

35 de persoane din Bistriţa-Năsăud sunt bănuite că au format un grup infracţional care asigura alimentarea cu droguri a adolescenţilor şi tinerilor din Bistriţa. În cadrul percheziţiilor desfăşurate joi, la suspecţi au fost găsite mai multe tipuri de droguri.

Joi, procurorii DIICOT, sprijiniţi de poliţişti şi jandarmi, au răscolit 36 de locuinţe din Bistriţa-Năsăud şi una din Cluj, în încercarea de a destructura un grup infracţional organizat, care asigura alimentarea cu droguri a adolescenţilor şi tinerilor din Bistriţa.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2016 şi până în prezent, suspecţii au desfăşurat activităţi de procurare, transport, depozitare, ambalare, punere în vânzare şi distribuire către consumatori a unor substanţe chimice, sub formă de săruri, toate substanţele susceptibile de a produce efecte psihoactive, dar şi diferite cantităţi de cannabis”, precizează DIICOT, într-un comunicat de presă. 

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificată rezină de cannabis, cannabis, substanţe cu efecte psihoactive, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanţe şi diferite obiecte cu urme de substanţă vegetală. 35 de persoane au fost duse la audieri la Biroul Teritorial Caraş Severin al DIICOT.  

Vă mai recomandăm:

Un fost fotbalist a fost prins în trafic, la un control de rutină, în timp ce se plimba cu cocaină în valoare de 5 milioane de lire. Răsplata: 6 ani de închisoare

Doi tineri, prinşi în timp ce se drogau într-un parc de joacă, la doi paşi de copii

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite