Prostituată la 12 ani. Cum a fost terorizată o copilă aproape un an pe centura Bistriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O copilă de doar 12 ani a fost exploatată de un bărbat aproape un an. Aceasta era dusă zilnic pe centura Bistriţei unde era obligată să se prostitueze. De parcă nu era suficient, inclusiv  bărbatul care o obliga să presteze această muncă o abuza în mod repetat.

Chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, au efectuat  percheziţii domiciliare în Bistriţa-Năsăud la trei suspecţi cercetaţi pentru trafic de minori.

Printre cei care exploatau minore se numără şi un o adolescentă care la vremea respectivă avea doar 17 ani. În perioada martie 2016 – februarie 2019, aceasta a găzduit şi adăpostit o copilă de doar 14 ani în locuinţa sa, pe care a obligat-o să se prostitueze.

De parcă nu era suficient, adolescenta de 14 ani a fost „împrumutată” preţ de două luni şi unui individ de 63 de ani, care a abuzat-o în mod repetat. 

Exploatată astfel a fost şi o minoră de 12 ani. Timp ce un an, în perioada aprilie 2018 – februarie 2019, copila a fost dusă aproape zi de zi pe centura Bistriţei pentru a întreţine relaţii sexuale cu diferiţi indivizi.

„Suspectul a transportat-o în mod repetat pe minoră (aproape zilnic, indiferent de condiţiile meteorologice), pe şoseaua de centură a municipiului Bistriţa, unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane de sex masculin, contracust, sumele de bani obţinute fiind însuşite de către suspect. Totodată, în aceeaşi perioadă, suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani”, se arată în comunicatul de presă remis de DIICOT.

Cel mai probabil cei trei vor fi reţinuţi pentru 24 de ore şi arestaţi preventiv. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite