Proba la română de la Bac a adus primul eliminat din examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un candidat a fost eliminat din proba scrisă la limba română
Un candidat a fost eliminat din proba scrisă la limba română

Dintre cei 2123 de elevi doar unul a fost eliminat din examen la proba la română care s-a desfăşurat luni. Elevul, care de la centrul de examinare de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” a fost eliminat după ce a încercat să copieze.

Proba la română de la Bacalaureat 2014 a adus şi primul incident. Acesta s-a înregistrat la centrul de examinare de la Colegiul Naţional „George Coşbuc”, unde un candidat a fost eliminat după ce a încercat să copieze.

Dintre cei 2275 de candidaţi care s-au înscris la Bacalaureat, s-au prezentat doar 2123 la proba de luni de la limba română. Dacă candidaţii de la profil uman au avut de ales între Tudor Arghezi, Ion Barbu şi Nichita Stănescu, cei de la profilul real s-au pricopsit cu o poezie de-a lui Eminescu.

Ca şi la proba la limba română de la Evaluarea Naţională şi cea de la BAC a luat prin surprindere candidaţii, care se aşteptau la proză şi nu la poezie.

Marţi, 1 iulie, va avea loc proba scrisă la limba maternă, în 2 iulie la matematică sau istorie, iar în 4 iulie proba la alegere. Rezultatele parţiale vor fi anunţate în 7 iulie, iar cele finale în 11 iulie.



Vă mai recomandăm:
 

BAC 2014 Bistriţa-Năsăud. Subiectele de la proba scrisă la limba română de la Bacalaureat 2014. Eminescu i-a luat prin surprindere pe elevi

Aproape 200 de contestaţii la limba română la Evaluarea Naţională

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite