O copilă de 9 ani a fost lovită de o maşină în timp ce desena cu creta pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri după-masă, o fetiţă de 9 ani a fost lovită de o maşină în comuna Rodna. Aceasta desena cu creta pe carosabil şi nu a apucat să se ferească de maşină, precum prietenii care o însoţeau. Fetiţa a ajuns la spital, norocul său fiind faptul că şoferul nu avea viteză prea mare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18:00, pe un drum din comuna Rodna. Din primele informaţii rezultă că fetiţa de 9 ani care a fost lovită de maşină desena cu creta pe partea carosabilă.

Aceasta era însoţită de mai mulţi copii, care însă au apucat să se ferească când au observat autoturismul că se apropie. Copila nu a mai reuşit să reacţioneze, fiind lovită de autoturismul condus de un consătean. 

Din fericire, acesta nu avea viteză în momentul producerii accidentului. Copila a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Se pare că viaţa nu îi este pusă în pericol, aceasta fiind găsită de echipajul medical SMURD conştientă şi cooperantă. Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

„Un bărbat de 44 de ani din Rodna, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a surprins şi accidentat o minoră de 9 ani, care se afla pe partea carosabilă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite