O angajată CFR a ajuns la spital cu răni serioase, după ce a fost atacată de câinele care păzea gara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost atacată de câinele pe care-l hrănea de 10 ani FOTO: mesagerul.ro
Femeia a fost atacată de câinele pe care-l hrănea de 10 ani FOTO: mesagerul.ro

O angajată a CFR din Năsăud a fost atacată de câinele care păzea gara de mai bine de 10 ani. Culmea este faptul că femeia se pregătea să hrănească patrupedul când a fost atacată. Aceasta este internată la Spitalul Judeţean Bistriţa.

Potrivit mesagerul.ro, o angajată în vârstă de 58 de ani a districtului Linii Electrice CFR din Năsăud, a fost atacată marţi de un câine, rănile fiind atât de serioase încât femeia a rămas internată în spital.

Femeia este angajată a CFR de mai bine de 20 de ani, iar câinele care a muşcat-o păzeşte şi el gara de un deceniu. Angajata CFR se pregătea să hrănească patrupedul, când a fost atacată dintr-o dată de câine. Patrupedul era obişnuit cu femeia, întrucât aceasta îl hrănea adesea.

Aceasta a fost găsită de către medicii ajunşi la faţa locului cu răni destul de serioase pe mâini şi picioare. Femeia se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a fost transferată de la Năsăud.



Vă mai recomandăm:

Copil de 9 luni muşcat de cap de pitbullul familiei. Încercând să-l salveze, mama micuţului a fost atacată şi ea de câine

O fetiţă de un an şi mama ei, sfâşiate de rottweiller-ul pe care îl aveau. Medicii: Copilul a pierdut mult sânge, e într-o stare foarte gravă

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite