Ministrul delegat pentru Dialog Social: Regionalizarea va fi însoţită de un referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit ministrului delegat Doina Pană, regionalizarea cu tot ce presupune se va produce în 10-15 ani FOTO: Adevărul/ Bianca Sara
Potrivit ministrului delegat Doina Pană, regionalizarea cu tot ce presupune se va produce în 10-15 ani FOTO: Adevărul/ Bianca Sara

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Bistriţa, ministrul delegat pentru dialog social, Doina Pană, a susţinut că va exista o dezbatere publică şi o consultare a cetăţenilor cu privire la regionalizare. Aceasta a mai afirmat că declaraţiile făcute de diferiţi oameni politici pe această temă reprezintă păreri personale.


Doina Pană, ministrul delegat pentru Dialog Social, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre regionalizare, susţinând că cetăţenii nu au de ce să se sperie, întrucât noua împărţire teritorială nu va avea impact la nivel de individ.

Aceasta a mai spus că până la acest moment s-a constituit o comisie la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care lucrează la draft, însă nu se ştie încă data la care acesta va fi făcut public.

 Potrivit ministrului delegat pentru dialog social, va exista un referendum în acest sens, însă nu se ştie dacă cetăţenii vor fi întrebaţi dacă sunt de acord cu regionalizarea sau ce variantă preferă.

„Ce au declarat unii despre acest subiect reprezintă concluzii şi păreri particulare, nu a fost nimic stabilit în acest sens în Guvern”, a mai adăugat Doina Pană.


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite