Metoda „accidentul” face noi victime în Bistriţa-Năsăud. Cum se profită de naivitatea bistriţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două bistriţence au fost păcălite în ultimele zile prin metoda accidentul FOTO: fanatik.ro
Două bistriţence au fost păcălite în ultimele zile prin metoda accidentul FOTO: fanatik.ro

În ultimele zile, două femei au fost păcălite să depună câteva salarii bune în conturile unor persoane necunoscute. Cei care le-au înşelat au mizat pe naivitatea acestora, dar şi pe dragostea pe care o au pentru cei dragi. Poliţia este în continuare pe urmele lor.

Metoda „accidentul” face noi victime în Bistriţa-Năsăud. Deşi presa a făcut publică această metodă şi a avertizat românii cu privire la acest tip de înşelăciune, încă mai sunt bistriţeni care cad în plasa celor ce profită de naivitatea lor.

În 13 ianuarie, o femeie de 57 de ani din Bistriţa a fost contactată prin telefon de o persoană care s-a recomandat ca fiind avocat. Acesta i-a spus că fiul ei a accidentat grav o fetiţă de 9 ani în Dej şi că are nevoie de bani. Femeia a depus într-un cont 7600 de lei, însă a reuşit să blocheze tranzacţia înainte ca banii să ajungă la cei care au înşelat-o.

O zi mai târziu, o altă tânără de 25 de ani din Bistriţa este înşalată prin aceeaşi metodă. O persoană necunoscută s-a prezentat ca fiind avocatul din oficiu al soţului ei, care ar fi accidentat grav o minoră. Persoana în cauză i-a cerut bistriţencei să transfere 7000 de lei într-un cont pentru o intervenţie chirurgicală urgentă de care ar avea nevoie victima soţului său.

„Cu privire la aspectele semnalate, poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vedere identificării şi tragerii la răspundere a autorilor, precum şi a recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat”, precizează reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.
 

Vă mai recomandăm:
Femeie din Bistriţa, înşelată de 27 de persoane prin metoda „telefonul”

Trei controlori de tren din Bistriţa-Năsăud au prejudiciat CFR cu 16000 de lei falsificând bilete de călătorie

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite